Royal Canin: Mokslinis požiūris į jūsų augintinio sveikatą

Šiandien gyvūnų maistas neapsiriboja tik paprastu šuns ar katės poreikių tenkinimu. Vis daugiau veterinarinių mokslininkų ir maisto specialistų skiria dėmesį, kaip maistas gali palaikyti augintinių sveikatą ilgalaike perspektyva. Vienas iš lyderių šioje srityje yra „Royal Canin“, įmonė, kurios įkūrimo filosofija grindžiama moksliniu požiūriu į gyvūnų mitybą.

Istorija ir Mokslinės Praktikos Pagrindai

„Royal Canin“ buvo įkurtas 1968 metais veterinarijos gydytojo dr. Jean Cathary. Jis suformulavo idėją apie pritaikytą mitybą, kurioje atsižvelgiama į kiekvieno gyvūno unikalų fiziologinį ir gyvenimo būdo poreikį. Šiandien „Royal Canin“ yra tarptautinis ženklo, pripažintas ne tik savo produkcijos, bet ir nuoseklumo bei mokslinio požiūrio į gyvūnų sveikatą prasme.

Pagrindinis „Royal Canin“ siekis – sukurti mitybinius produktus, kurie ne tik patenkintų augintinio skonio poreikius, bet ir būtų pritaikyti kiekvieno individuolio gyvenimo būdo, amžiaus, kūno masės bei sveikatos būklės ypatumams. Tai pasiekiama naudojant išsamią mokslinę tyrimų bazę, kuri remiasi biologiniais, maisto moksliniais ir veterinariniais atradimais.

Individuolio Palaikymas

Viena iš „Royal Canin“ inovacijų yra jų individualizuoti produktai, kurie yra pritaikyti skirtingoms veislėms, dydžiams ir net sveikatos problemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *